Translate

donderdag 13 juni 2013

Om verveling tegen te gaan

Hallo Allemaal

Vanmorgen begon het goed met de zon en nu om 14.30 uur regen bah wat verveelt dit vlug.
Maar ik had vandaag genoeg te doen zoals een mooi open zoompje in linnen stof maken voor een klant.
Paula is nu denk ik bijna bij haar ouders en dochter in Nederland gearriveerd. Volgens mij had ze regen over in Straatsburg,en hebben wij dit hier vandaag gratis gekregen.
Het nieuwe tijdschrift waar Paula over geschreven heeft is binnen gekomen,hier staan veel leuke patronen in en we zijn bezig om deze in de winkel te krijgen.

Ook zijn we in de weer geweest met het nieuwste boek van Monique Lyonnet dit is echt weer een aanrader voor iedereen die van letters houdt, Bijpassend heeft ze ook verschillende kleuren 12 draads linnen uitgebracht.


 
Altijd wel weer hebberig om iets nieuws te gaan maken,als een van u nog tijd in de aanbieding heeft dan houden we ons aanbevolen.
Vandaag heeft Jeanny voor het laats haar les op ons oude adres, want als de cursus op 11 September weer begint dan is dat op het nieuwe adres van Naald & Draad op de Ambachtsingel 47 in Roermond.
Ook komt Joze Elshoff op de nieuwe lokatie workshops geven, dit wordt Sieraden borduren op zijden gaas. verdere workshops blijft nog even een verrassing.

Zo dit was het voor nu
Groetjes
Sabine


                       Een reactie posten